Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Μια Καινοτόμα, Οικογενειακή Επιχείρηση

Η οικογένειά μας ξεκίνησε τη δραστηριότητά της  από την δεκαετία του 1970. Αναπτυχθήκαμε στην εμπορία και την επεξεργασία του κρέατος, βασιζόμενοι στην πολυετή εμπειρία μας για εκτροφή ζώων και εμπορία κρεάτων. Η επιχείρηση μας έχει μεγάλες ιδιόκτητες, σύγχρονες εγκαταστάσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών πιστοποιημένες με HACCP & ISO στην οδό Πετμεζά 419 στο Κιάτο. Η εταιρεία παραμένει πιστή στις δεσμεύσεις της για εξαιρετική ποιότητα και ασύγκριτη γεύση. Συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά και να χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, οι οποίοι την επιλέγουν σταθερά για την συνέπεια και την αξιοπιστία της.

Παρέχοντας πάντα υψηλή ποιότητα και κρατώντας με τους πελάτες μας σχέσεις εμπιστοσύνης και τιμιότητας , καταφέρνουμε να είμαστε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον Ελλαδικό χώρο.

Μέσα από καινοτόμες μεθόδους παραγωγής και συσκευασίας , διαθέτουμε στην αγορά μια μεγάλη ποικιλία πλήρως τυποποιημένων προϊόντων  όπως προϊόντα από μοσχάρι-βόειο, χοιρινό, αμνοερίφια αλλά και προϊόντα βιολογικής εκτροφής. Mπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε απαίτηση των πελατών μας σε φρέσκα κρέατα και κρεατοσκευάσματα πιστοποιημένα , αρίστης ποιότητας και στις όσο το δυνατόν καλύτερες τιμές προς όφελος τους.

Στην Zarkos Meat έχουμε πάθος με την ποιότητα και θέλουμε να είμαστε σίγουροι πως απολαμβάνετε από εμάς μόνο το καλύτερο! Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

OUR COMPANY

DEVELOPING OUR PEOPLE, GROWING OUR BUSINESS
VideoVideo Button